Kan ik helpen? 👋

Branded content is niet meer weg te denken uit de mediawereld. Adverteerders gebruiken content marketing om hun verhaal op een relevante, geloofwaardige en inspirerende manier te vertellen. Wij kunnen je helpen om jouw content zo te brengen, dat deze aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een advertorial of een eigen minisite.

  • De voordelen
  • Online oplossingen
  • Print oplossingen

– Vertel het verhaal achter je merk of product
– Aandacht van de lezer door de redactionele uitstraling
– Een hoge waardering en interesse van de lezer door de professionele vorm en inhoud

Direct contact

Print Nationaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@persgroep.nl

Bereik onze lezers via de krant of onze magazines met een mooi verhaal. Sterke branded content artikelen hebben een grote nieuws- en informatiewaarde voor de lezer. Gebruik de kracht van magazines en sluit aan bij het ‘weekend-gevoel’ met verhalen die passen bij de interesses van de lezer, of kies voor een zakelijke presentatie van je bedrijf in De Ondernemer .
Met de reguliere krant of de huis-aan-huiskrant kun je met branded content een actueel onderwerp op de kaart zetten, altijd voorzien van duidelijke herkenbaarheid van de adverterende partij. Een advertorial is de meest gebruikte vorm van branded content. Wij kunnen je ook helpen bij de productie en opmaak hiervan.

Direct contact

Print Nationaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@persgroep.nl

  • 140 verschillende merken
  • 11 miljoen multimediale contacten per dag
  • 22,7 miljoen videoviews per maand