Jouw aanbieding op reclamefolder.nl

Steeds vaker bekijken jouw (potentiële) klanten folders via hun telefoon of computer. Reclamefolder.nl is hét verzamelplatform voor alle actuele folders, dus ook die van jou. Door gebruik te maken van Reclamefolder.nl leid je jouw klanten direct naar jouw website of webshop én verzamel je handige informatie over je doelgroep. Bijvoorbeeld welke aanbieding eruit springen.

Gemak staat voorop bij Reclamefolder.nl. Zo is het voor consumenten heel eenvoudig om hun favoriete winkels en producten op te zoeken in hun eigen woonomgeving of waar zij zich op dat moment bevinden. Wekelijks worden er miljoenen folders bekeken. Staan jouw aanbiedingen daar straks ook bij?

Meer lokale media bij jou in de buurt

Folders

Folders

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met één huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie écht onder de aandacht van potentiële klanten.

Lees meer

Folders

Huis-aan-huis

Huis-aan-huis

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

Lees meer

Huis-aan-huis

Indebuurt.nl

Indebuurt.nl

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad.

Lees meer

Indebuurt.nl

XtraLocal

XtraLocal

Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats een advertentie in de krant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep.

Lees meer

XtraLocal

Persoonlijk contact?

Wil je weten hoe jouw folder een goede plek krijgt op reclamefolder.nl? Onze specialisten vertellen je er graag meer over.