Dé nieuwsbron voor het hele gezin. Met een sterke focus op regio, sport en entertainment.

Dagelijks komen ruim 2,5 miljoen lezers in aanraking met het AD; op papier, online en via onze app. De kracht van het AD is de aantrekkelijke combinatie van het complete nieuws uit de eigen regio gecombineerd met landelijke en internationale nieuwsgaring. En als echte ochtendkrant voor 07.00 uur bezorgd. Toegankelijk en positief geschreven, met veel (ruim 16 pagina’s in iedere editie!) sport, plus in het weekend het aantrekkelijke AD Magazine, voor het hele gezin boeiend om te lezen.

De app van het AD is geheel vernieuwd. Niet zomaar een app, maar vier apps in één, alsof het een kubus is. De gebruiker krijgt hiermee vier verschillende ervaringen; op iedere zijde een nieuwe wereld. Op deze manier kun je sneller naar wat jou interesseert, naar het nieuws uit jouw stad of de video met de samenvatting van de Formule 1 met Max Verstappen.

Kortom: AD.nl is dé plek voor online branding én conversie.

 

  • Profiel
  • Bereik
  • Prijzen & specificaties
  • Contact

Het AD bereikt dagelijks miljoenen mensen. Doordeweeks gaat het om maar liefst 1,3 miljoen lezers via print, op zaterdag om 1,6 miljoen lezers via krant en magazine. Daarnaast bereiken we ook nog eens 5,6 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@persgroep.nl

Print Regionaal
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@persgroep.nl