Wereldberoemd in heel Amsterdam.

Het Parool zit bovenop het landelijke nieuws en biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Zowel in de krant als in het magazine PS van de Week, op parool.nl én op de mobiele app is er dagelijks veel aandacht voor misdaad, zorg, eten en drinken, Ajax, onderwijs en politiek. PS van de Week staat bovendien bekend om de uitgebreide uitgaans- en cultuuragenda van Amsterdam, het lange wekelijkse interview en de populaire rubriek ‘Mijn Amsterdam’. Daarnaast bevat PS van de Week een uitgebreide sectie eten & drinken die beroemd en berucht is vanwege de kritische restaurantrecensies.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Het Parool brengt kwaliteitsnieuws in een frisse vormgeving, net wat brutaler en met meer humor dan de meeste kranten. Niet voor niets is Het Parool al twee keer ‘The World’s Best Designed Newspaper of the Year’ geworden. Naast het binnen- en buitenlandse nieuws verdiept de redactie zich in de achtergronden uit de regio Amsterdam. Een onmisbare nieuwsbron voor lezers met een voorkeur voor een kwaliteitskrant en liefde voor de stad Amsterdam.

Het Parool bereikt dagelijks duizenden mensen. Doordeweeks gaat het om 218.000 lezers via print en op zaterdag om ruim 300.000 lezers via krant en magazine. Daarnaast bereikt Het Parool ook nog eens 1,6 miljoen unieke digitale lezers per maand via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@persgroep.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@persgroep.nl