Nieuws voor en door Zeeuwen.

Dat is de PZC. 24 uur, 7 dagen per week online. En dagelijks met een krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. Het &Magazine bij de PZC maakt daarnaast van ieder weekend een feestje.

  • Profiel
  • Bereik
  • Contact

Al het nieuws uit Zeeland staat in vier edities: Walcheren, Bevelanden/Tholen/St. Philipsland, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast brengt de PZC veel nieuws uit binnen- en buitenland. Bij de krant zit elke dag een levendige bijlage over wat mensen beweegt, hoe ze met elkaar omgaan, wat ze willen ervaren of hebben. Voor wie in Zeeland de wereld wil zien, dichtbij en veraf, is de PZC dé nieuwsbron.

Een goed begin van het weekend: &Magazine
Het &Magazine brengt het vrijetijdsgevoel tot leven; het heerlijke gevoel van weekend! Met tijd voor elkaar, tijd om te lezen, uitgebreid te koken en eropuit te gaan. Het magazine geeft de lezers van de PZC op zaterdag nog meer krant met achtergrondverhalen en trends. De rijke fotografie en speelse vormgeving zijn eigentijds en inspireren. Kortom: &Magazine biedt een stijlvol umfeld voor advertenties, waarbij je merk profiteert van het positieve weekendgevoel en de betrouwbaarheid van de PZC.

PZC bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 140.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 156.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereiken we maandelijks 615.000 unieke digitale lezers via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@persgroep.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@persgroep.nl