Kan ik helpen? 👋

De trots van Twente en de Achterhoek.

In de berichtgeving van het nieuwsmerk Tubantia staan Twente en de Achterhoek letterlijk en figuurlijk voorop. Dagelijks gelezen via de website, krant en app. Daarnaast maakt het &Magazine bij Tubantia van ieder weekend een feestje.

  • Profiel
  • Feiten & cijfers
  • Contact

Tubantia is met trots het regionale nieuwsmerk van het Oosten van het land. De gedreven redactie haalt elke dag de beste verhalen uit de regio en weet daarmee de lezers te binden, boeien en raken. Met 6 edities en tal van specials zit Tubantia in het hart van je doelgroep. Ze brengen een mix van hard nieuws, luchtige berichten en menselijke verhalen en besteden veel aandacht aan de presentatie ervan in de krant die in 2015 uitgeroepen werd tot ‘European Newspaper of the Year’.

Het wekelijkse &Magazine brengt het vrijetijdsgevoel tot leven; het heerlijke gevoel van weekend! Met tijd voor elkaar, tijd om te lezen, uitgebreid te koken en eropuit te gaan. Het magazine geeft de lezers van Tubantia op zaterdag nog meer krant met achtergrondverhalen en trends. De rijke fotografie en speelse vormgeving zijn eigentijds en inspireren. Kortom: &Magazine biedt een stijlvol umfeld voor advertenties, waarbij je merk profiteert van het positieve weekendgevoel en de betrouwbaarheid van Tubantia.

Tubantia bereikt dagelijks betrokken lezers. Doordeweeks gaat het om 238.000 lezers via print en op zaterdag om bijna 245.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt Tubantia maandelijks 920.000 unieke digitale lezers via web en app.

Hulp of advies nodig? Een advertentie reserveren of aanleveren? We helpen je graag.

Direct contact

Print Nationaal & digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@persgroep.nl

Print Regionaal adverteren
Ma – vrij: 9:00 – 17:00 uur
088-0131230
advertentieservice@persgroep.nl