Kan ik helpen? 👋

Bij de Persgroep werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van Volkskrant tot Tweakers, van Qmusic tot MyChannels. Zeg eerlijk, wat wil je nog meer?

Naast de organisatie en de functie, spelen de arbeidsvoorwaarden ook een belangrijke rol bij jouw carrièrekeuze. Dat begrijpen we en zijn we graag open over. Hieronder beschrijven we in het kort onze arbeidsvoorwaarden.

 • Salaris
 • Opleidingen
 • Winstdelingsregeling
 • Work hard, Play harder
 • Variabele beloning
 • Pensioen
 • Mobiliteit
 • Collectieve zorgverzekering
 • Personeelskortingen
 • Keuzebudget
 • Vakantiedagen

Wij bieden je een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. We volgen de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, maar hebben onze eigen salarisstructuur. Jaarlijks kan, bij goed functioneren, je salaris verhogen, totdat het maximum van de functiesalarisschaal is bereikt. Daarna vindt salarisgroei plaats op basis van prestaties.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij je vele opleidingsmogelijkheden. Sommige zijn intern georganiseerd, andere extern.

Mijn Academy is hét online platform van de Persgroep waar je kunt leren en je verder kunt ontwikkelen. Je vindt er altijd een actueel aanbod van zowel klassikale als online trainingen die je kunt volgen om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Daarnaast ontwikkelen we ook hele specifieke trainingen. We vinden het bijvoorbeeld erg belangrijk dat we goede dataprofessionals in huis hebben. De Persgroep wil een data-gedreven organisatie worden en heeft in samenwerking met The Analytics Academy (een initiatief van de UvA), Ortec en Amsterdam Data Science een opleidingsprogramma ontwikkeld voor de huidige en nieuwe collega’s binnen de Persgroep.

De Persgroep biedt al haar medewerkers de mogelijkheid om mee te delen in het succes. Afhankelijk van het bedrijfsresultaat, kun je elk jaar dus een extra geldbedrag verdienen.

Er is bij ons natuurlijk ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Naast maandelijkse borrels organiseert de Persgroep Nederland jaarlijks een groot feest voor al haar werknemers. Vaak treden hierbij Nederlandse sterren van formaat op. Kortom, een mega evenement dat je als werknemer zeker niet wil missen!

Persgroepfeest 2017 from De Persgroep Recruitment on Vimeo.

Onze accountmanagers en managers hebben de mogelijkheid om een bonus te verdienen. De bonus is afhankelijk van hoe je presteert en het behalen van specifieke doelstellingen. Hoe beter je presteert, hoe hoger de bonusuitkering zal zijn. Vanzelfsprekend motiveert dat enorm om die stap extra te zetten. Interessant voor de Persgroep en voor jou!

De pensioenregeling van de Persgroep Nederland is een geïndexeerde middelloonregeling. We zijn aangesloten bij het Pensioenfonds PGB.

Als je op meer dan 5 kilometer afstand woont van je standplaats en geen beschikking krijgt over een lease-auto komen we je tegemoet in de reiskosten. Met het openbaar vervoer reizen wordt extra gestimuleerd: onder bepaalde voorwaarden kan je in aanmerking komen voor een NS-businesscard. Afhankelijk van je functie kan je in aanmerking komen voor een lease auto of een mobiliteitsbudget.

De Persgroep heeft een collectieve ziektekostenverzekering afgesloten met CZ en Zilveren Kruis. De keuze is aan jou. Beide leveren sowieso interessante kortingen op voor jou en (eventueel) je gezin.

Bij Centraal beheer is het als medewerker van de Persgroep mogelijk kortingen te krijgen op een aantal producten, zoals autoverzekering en hypotheken.

We geven je graag vrijheid in de keuze van bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om je vakantiegeld maandelijks of jaarlijks te ontvangen, of vakantiedagen bij te kopen of juist te verkopen. Je kunt ook kiezen om gebruik te maken van fiscaal interessante regelingen om bijvoorbeeld te studeren, te sporten, een fiets te kopen, extra pensioen te sparen of een extra verzekering te nemen. Daarnaast kom je als medewerker ook in aanmerking voor een gratis abonnement op één van kranten van de Persgroep (het AD, de Volkskrant, Trouw of Het Parool).

Je hebt recht op minimaal 20 wettelijke vakantiedagen per jaar op fulltime basis. Daarnaast wordt de waarde van 5 bovenwettelijke dagen (op fulltime basis) toegevoegd aan het Mijn Keuzebudget. Als je dit niet voldoende vindt, is er de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen middels het Keuzebudget.